Lykkedals forfattere

Her på siden kan du komme tættere på Lykkedals forfattere. Du kan læse lidt om, hvem de er, hvad de har skrevet af bøger og se billeder af personerne bag bøgerne. Scroll ned for at læse mere.

Det sker hos Lykkedal

No event found!
Image

Susanne Lykke (f.1972) Født i Hørsholm og opvokset i Måløv. Bor i dag med familien i Ølstykke. Uddannet kontorassistent og akupunktør. Tidligere indehaver af Akupunktur-Huset og Lykkes klinik. I 2015 startede hun på en forfatterskole. Endelig kom et manuskriptforløb med coach og sparring under tilblivelsen af den første roman. Har været med til at opstarte Skrivegruppen i Egedal, Læseklubben i Ølstykke og er i dag indehaver af Lykkedal forlag.

Udgivelser:
Den franske dukke 2021, E-bog og lydbog - lær at udgive digitalt 2021, Nedstigning 2020, Kys og kaos 2020, Pige på mission 2019, Mærket - af psykopatens spind 2016, 2. udgave 2021 
Medforfatter på: StORDstrømmende forår (digte) 2020, I hver sin retning (noveller) 2019 

Image

Thomas Vilhelm (født 1964 i Sønderborg). Musiker, sanger, forfatter, freelanceskribent, foredragsholder. Thomas Vilhelm er uddannet trommeslager og sanger og har desuden arbejdet som producerassistent på den prisnominerede dokumentarfilm Aung San Suu Kyi – Lady of No Fear 2010.

Udgivelser:
Kulturen i karantæne 2020, The Stars Are Out Tonight i samarbejde med Henrik Hildebrandt 2019, Frihedsfeministen - Karen West i samtale med Thomas Vilhelm 2016, Prisen For At Ryge Cigar -Tømrerclaus' historie fortalt til Thomas Vilhelm 2015, Den bitre strid – Krigen om Vejlegården 2013, Filmbyen 2007, Det visuelle øre filmmusikkens historie 2005

Image

Birthe Johansson (f. 1963) Født i Gedser og opvokset på Falster. Uddannet pædagog og ergoterapeut, men betegner sig selv som ”word-a-holic” og har bl.a. udfoldet sig som blogger, tekstforfatter og freelance journalist. Hun har taget kurser på Forfatterskole.dk fra Begynderkursus til Masterclass og arbejder løbende på at udvikle sit udtryk. Med sine bidrag til antologien I hver sin retning debuterer hun som forfatter.

Medforfatter på: StORDstrømmende forår (digte) 2020, I hver sin retning (noveller) 2019

Image

Knud Damgaard (f.1957) Født på Nørrebro, opvokset i Herlev og bor nu i Roskilde. Uddannet kontorassistent. Har altid haft en kreativ åre og skamredet den på alle tænkelige måder. I mange år var det alene musik der var omdrejningspunktet, men med udgivelsen af bogen Kok'n Roll på DreamLit i 2017, var monotonien brudt og forfatterskabet fik et boost. Det blev også til endnu en tur i maleriets forunderlige verden, denne gang mere velovervejet end tidligere og med en egen stil, som bliver mere og mere rendyrket. Er i gang med at sammensætte en musikalsk solokarriere som forventes på benene i 2019, samt to forskellige bandprojekter der også kræver en del opmærksomhed.
Udgivelser: Kok'n Roll 2017
Medforfatter på: I hver sin retning 2019

Det sker hos Lykkedal

No event found!


Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til at modtage vores nyhedsbrev om bogudgivelser og andre begivenheder.

Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.