Handels- og leveringsbetingelser hos Lykkedal forlag

 1. Produktinformation

Ved handel med Lykkedal forlag værende på hjemmesidens webshop eller Facebook oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, henvises der til redaktion@lykkedal.dk.

 1. Priser

Alle priser er kun gældende på det aktuelle bestillingstidspunkt. Alle priser er inklusive 25% moms. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, tekniske fejl og udsolgte eller udgåede varer.

 1. Betaling

Varen betales med kreditkort i Lykkedals webshop. Når det betales med kreditkort, hæves pengene først, når varen er afsendt fra forlaget.

 1. Levering

Lykkedal forlag leverer i hele Danmark. Der leveres ikke til udlandet, Færøerne og Grønland. Leveringstiden er normalt inden for 4 -7 hverdage udover den dag, du bestiller, med mindre andet er angivet for den enkelte vare. Hvis Lykkedal forlag ikke kan levere bestilte varer inden for den angivne leveringstid, har du ret til at hæve købet.

 1. Reklamation

Lykkedal yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Eventuel reklamation på leverede produkter skal, efter du har opdaget fejlen, ske til Lykkedal inden for rimelig tid. Hvis du reklamerer inden for to måneder, efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Alle reklamationer og returvarer bedes sendt til Lykkedal forlag, Tværmosen 1, 3650 Ølstykke. Du skal selv betale fragten med mindre andet er aftalt med forlaget. Bemærk, at vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Varen skal altid sendes tilbage beskyttet i forsvarlig emballage, og det er dit ansvar at få en kvittering for afsendelsen, så pakken kan spores.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

 • En beskrivelse af, hvad problemet er, så detaljeret som muligt
 • Fakturanummer skal altid oplyses til Lykkedal i forbindelse med anvendelse af reklamationsretten
 • Inkluder også dine kontaktoplysninger, telefonnummer og mail, så vi har mulighed for at komme i kontakt med dig efterfølgende.
 1. Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler med Lykkedal forlag, uanset om det er på hjemmesiden eller via Facebook. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter, du har modtaget din vare. Meddeler du Lykkedal forlag, at du har fortrudt dit køb inden 14 dage, efter du har modtaget din vare, får du pengene retur når vi har modtaget varen i uåbnet og salgsbar stand.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele Lykkedal forlag Deres beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller på redaktion@lykkedal.dk).

For at du som kunde kan dokumentere, at varen er tilbagesendt rettidigt, bør du få en kvittering for afsendelse. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bruger varen imens den er din besiddelse og derfor ikke er egnet til at blive returneret.

6.1 Varer undtaget af fortrydelsesretten

Der er ingen fortrydelsesret på varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikke ønsker eller har fået et tydeligt personligt præg som f.eks. en personlig hilsen fra forfatteren. Det omfatter alt fremstillet på kundens foranledning. Disse varer kan heller ikke byttes ej heller returneres.

6.2 Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan se på varen, på samme måde som hvis du ser på den i en fysisk butik.

Hvis varen tydeligvis er åbnet, siderne er trykket ned så bogen ikke ser ny ud mere, eller hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet intet får retur af købsbeløbet, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må se godt på varen, men ikke tage den i egentlig brug.

6.3 Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Alle større beløb bliver enten tilbagebetalt på din bankkonto eller som tilgodebevis.

Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

6.4 Hvad skal jeg sende med tilbage? Udover varen skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen og evt. hvilken konto pengene skal sættes ind på.

 1. Forbehold for ændringer

Lykkedal forlag forbeholder sig ret til på enhver tid, uden varsel, at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette websted.

 1. Ansvarsfraskrivelse

Lykkedal forlag påtager sig ikke forpligtelsen til at fuldføre sin del af aftalen og erlægge skadeserstatning for det skyldige, hvis Lykkedal forlags forpligtelse slet ikke, eller kun ved unormale høje omkostninger, kan fuldføres på grund af krig, optøjer, blokade, ildebrand, eksplosion eller indgreb fra de offentlige myndigheder, miljøkatastrofer, som Lykkedal forlag ikke har kunnet forudsige. Lykkedal forlag er ikke ansvarlig for skader, som er opstået ved lovbrud, myndighedernes indgreb, krigshændelser, strejke, blokade, boykot, lockout eller andre lignende omstændigheder. Forbeholdet i spørgsmål om strejke, blokade, boykot og lockout gælder også, hvis Lykkedal er målet for, eller selv vedtager sådan konflikthåndtering. Lykkedal forlag skylder heller ikke på andre måder erstatning af skade, som opstår, hvis Lykkedal forlag har handlet normalt. Lykkedal forlag har ikke i nogen tilfælde ansvaret for indirekte skade.

 1. Rettigheder

Indholdet på dette websted er ophavsretsligt beskyttet og tilhører Lykkedal forlag. Misbrug medfører politianmeldelse.

 1. Tvist

Dansk ret finder anvendelse ved eventuelle tvister mellem Lykkedal forlag og køber. Lykkedal forlag følger almindelige forbrugerklagenævns anbefalinger ved eventuelle tvister. Alle kontrakter indgås på dansk.

 1. Persondata

Når du laver en bestilling hos Lykkedal forlag, har Lykkedal forlag behov for dine oplysninger i form af navn, adresse, telefonnummer og mailadresse for, at bestillingen kan leveres til dig og for løbende at kunne give dig en status på din bestilling. Vi opbevarer ikke oplysningerne om din ordre på en måde, så du senere kan rekvirere en kopi af din ordrebekræftelse. Husk derfor at gemme din ordrebekræftelse, som du modtager på mail umiddelbart efter, at aftalen er indgået.

Alle oplysninger, som Lykkedal forlag registrerer for at kunne behandle din bestilling, behandles fortroligt og i henhold til Persondataloven. Af hensyn til lovkrav til vores bogføring, opbevares disse oplysninger i 5 år. I henhold til Lov om behandling af personoplysninger har du ret til at få adgang til og anmode om at ændre eller slette dine personlige oplysninger. Du kan kontakte Lykkedal forlag via mail. Lykkedal forlag anvender cookies for at holde styr på de varer, som du har lagt i din indkøbskurv, generel statistik omkring brugen af hjemmesiden, til at huske dine indstillinger og kundedata, hvis du er logget ind. En cookie er en lille tekstfil, der bliver opbevaret på den computer, du anvender ved bestillingen, og bliver brugt til at kunne genkende dig ved dit næste besøg. Lykkedal forlag kan indeholde links til andre hjemmesider, som ligger uden for vores kontrol. Vi kan ikke påtage os ansvaret for din integritet eller for indholdet på disse websteder. Vi tilbyder udelukkende disse links for at gøre det lettere for dig at finde mere information på specifikke områder. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem dig og Lykkedal forlag.

 1. Kundeservice

Kundeservice kan kontaktes via mail redaktion@lykkedal.dk. Vi bestræber os på at svare dig hurtigst muligt. Har du spørgsmål til ovenstående handelsbetingelser, kan du ligeledes kontakte vores kundeservice via nedenstående kontakt oplysninger.

 1. Kopiering af indhold

Indholdet på dette websted er ophavsretsligt beskyttet, og tilhører Lykkedal forlag. Misbrug af Lykkedal forlag brandet og indhold fra Lykkedal forlag medfører politianmeldelse.

 1. Firmaoplysninger

Cvr.nr. 2568 2890

Lykkedal forlag, Tværmosen 1, 3650 Ølstykke

Tlf: 6051 5353  Mail: redaktion@lykkedal.dk